Over Devbattle

Event Info

De Devbattle wordt door het Friesland College en DBK verzorgd. Ben jij de beste developer van Nederland en wil jij een reis naar Silicon Valley winnen? Meld je nu aan voor de Devbattle 2017 en laat zien hoe goed jij bent!

Devbattle 2017 vindt plaats op 10 november, 2017. In de Dev Arena van Poppodium Neushoorn in Leeuwarden neem jij het op tegen 79 andere developers. De beste developer wint een reis naar San Fransisco!

Meld je aan!

 

Poppodium Neushoorn

Dit jaar zal de Devbattle plaatsvinden in het poppodium Neushoorn in Leeuwarden. In het gebouw van Neushoorn bevind zich ook vestiging van het Friesland College. De grote zaal van het poppodium zal omgetoverd worden tot een Dev Arena. De Neushoorn is gevestigd in het centrum van Leeuwarden aan het ruiterskwartier 4.

Bereikbaarheid en parkeren

Door de centrale ligging zijn er voldoende manieren om Neushoorn te bereiken. Neushoorn ligt op loopafstand van het Centraal Station en is tevens met de bus goed te bereiken. Het evenement zal rond 0:00 afgelopen zijn. Ook dan zijn er nog voldoende mogelijkheden om met het openbaar vervoer te reizen. Op de site van 9292ov kun je snel je (terug)reis plannen.

Ook wat betreft parkeergelegenheid biedt Leeuwarden voldoende mogelijkheden. De parkeergarage Zaailand ligt op steenworp afstand van Neushoorn. Daarnaast is er een P+R bij het WTC. Voor meer informatie betreffende parkeergelegenheid verwijzen we je graag door naar de site van Prettig Parkeren.